• Zeemeerminstaarten in diverse kleuren
  • Zeemeerminstaart gemaakt van Lycra
  • Geschikt voor schoenmaat 26 t/m 40

Een zeemeerminstaart is het meest unieke cadeau als jouw dochter, kleindochter of nichtje gaat afzwemmen. Het behalen van een zwemdiploma is voor kinderen een hele prestatie. Tientallen lessen gaan eraan vooraf, maar eindelijk is het moment daar. Heen en weer zwemmen, pinkelen en door het gat duiken. We kennen het allemaal. Daar komen heel wat zenuwen bij kijken, tot uiteindelijk het zwemdiploma binnen is. Dat verdient een heuse beloning! Motiveer je dochter, nichtje of kleindochter om door te gaan met zwemmen door een zeemeerminstaart van Mermaids Place als beloning te geven voor het afzwemmen. Let er wel op dat je dit pas vanaf zwemdiploma B geeft, aangezien dat de minimale vereiste is voor een zeemeerminstaart.

Zeemeerminstaart cadeau doen?

Bekijk onze staarten

Een zeemeerminstaart is een uniek cadeau voor het afzwemmen

Het ene kind zwemt af in groep twee, waar de andere er pas in groep vijf aan toekomt. Er is geen haast geboden. Ook gaat lang niet iedereen voor meerdere zwemdiploma’s. Je raadt het al, er zijn kinderen van allerlei leeftijden die een zeemeerminstaart krijgen als beloning voor hun afzwemmen. Gelukkig hoef je je daarin geen zorgen te maken bij de aanschaf van een zeemeerminstaart. We hebben ze namelijk in alle denkbare kindermaten verkrijgbaar. Zelfs voor volwassenen zijn er verschillende zeemeerminstaarten verkrijgbaar.  

Maak de zeemeerminstaart goed schoon

Eenmaal een waterrat, altijd een waterrat. Zodra je je dochter, kleindochter of nichtje een zeemeerminstaart cadeau doet voor het afzwemmen, dan blijven ze zwemmen. En dat is natuurlijk hartstikke mooi! Gaan ze straks zwemmen in zout- of chloorwater? Zorg er dan wel voor dat de zeemeerminstaart achteraf goed wordt schoongemaakt. Even afspoelen met koud kraanwater is voldoende. Zo gaan de zeemeerminstaarten voor meisjes langer mee.

Geef een zeemeerminstaart als cadeau

Neem gerust een kijkje in ons uitgebreide assortiment aan zeemeerminstaarten voor kinderen. Een passende zeemeerminstaart gevonden? Bestel nu en zie je nichtje, dochter of kleindochter straks breed glimlachen van geluk na ontvangst van dit unieke cadeau. Heb je toch nog vragen over een bepaald product? Vul het contactformulier in of stuur een mail naar mermaids-place@hotmail.com of WhatsApp naar 06 22 46 87 52. Kijk ook eens naar ons garantiebeleid voordat je een zeemeerminstaart als cadeau voor het afzwemmen bestelt.

 

© 2018 - 2024 Mermaids Place | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel