• Zeemeerminstaarten in diverse kleuren
  • Zeemeerminstaart gemaakt van Lycra
  • Geschikt voor schoenmaat 26 t/m 40

Het behalen van een zwemdiploma is voor kinderen een hele prestatie. Tientallen lessen gaan eraan vooraf, maar eindelijk is het moment daar. Heen en weer zwemmen, pinkelen en door het gat duiken. We kennen het allemaal. Daar komen heel wat zenuwen bij kijken, tot uiteindelijk het zwemdiploma binnen is. Dat verdient een heuse beloning. Motiveer je dochter, nichtje of kleindochter om door te gaan met zwemmen. Geef ze daarom een zeemeerminstaart van Mermaids Place als beloning voor het afzwemmen. Let er wel op dat je dit pas vanaf zwemdiploma B geeft, aangezien dat de minimale vereiste is voor een zeemeerminstaart.

Zeemeerminstaart cadeau doen?

Bekijk onze staarten

In allerlei soorten en maten

Het ene kind zwemt af in groep twee, waar de andere er pas in groep vijf aan toekomt. Er is geen haast geboden. Ook gaat lang niet iedereen voor meerdere zwemdiploma’s. Je raadt het al, er zijn kinderen van allerlei leeftijden die een zeemeerminstaart krijgen als beloning voor hun afzwemmen. Gelukkig hoef je je daarin geen zorgen te maken bij de aanschaf van een zeemeerminstaart. We hebben ze namelijk in alle denkbare kindermaten verkrijgbaar. Zelfs voor volwassenen zijn er verschillende zeemeerminstaarten verkrijgbaar. 

Het schoonmaken van een zeemeerminstaart

Eenmaal een waterrat, altijd een waterrat. Zodra je je dochter, kleindochter of nichtje een zeemeerminstaart cadeau doet voor het afzwemmen, dan blijven ze zwemmen. En dat is natuurlijk hartstikke mooi. Gaan ze straks zwemmen in zout- of chloorwater? Zorg er dan wel voor dat de zeemeerminstaart achteraf goed wordt schoongemaakt. Even afspoelen met koud kraanwater is voldoende. Zo gaat de staart langer mee.

Geef een zeemeerminstaart als cadeau voor afzwemmen

Neem gerust een kijkje in ons uitgebreide assortiment. Een passende zeemeerminstaart gevonden? Bestel nu en zie je nichtje, dochter of kleindochter straks breed glimlachen van geluk na ontvangst van dit unieke cadeau. Heb je toch nog vragen over een bepaald product? Vul het contactformulier in of stuur een mail naar mermaidsplace@hotmail.com of WhatsApp naar 06 22 46 87 52. Kijk ook eens naar ons garantiebeleid voordat je bestelt.

 

Anderen bekeken ook:

Zeemeerminstaart met monovin | Zeemeerminstaart kinderen | Zeemeerminstaart paars

 

© 2018 - 2022 Mermaids Place | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel