• Zeemeerminstaarten in diverse kleuren
  • Zeemeerminstaart gemaakt van Lycra
  • Geschikt voor schoenmaat 26 t/m 40

 

Een zeemeerminstaart is het ideale cadeau voor kinderen. Zoek je nog iets unieks voor je dochter, kleindochter of nichtje? Geef ze dan een zeemeerminstaart. Als kind zijn ze waarschijnlijk aan de buis gekluisterd bij de mooiste Disneyfilms. Altijd willen jonge meisjes een prinsesje worden, zoals Ariël uit De Kleine Zeemeermin. Die mogelijkheid kun jij ze nu bieden, door een zeemeerminpak voor je kind te kopen. Bij Mermaids Place beschikken we over veel verschillende soorten, variërend in allerlei kleuren en patronen. Zo kun je altijd een zeemeerminpak voor een kind kopen die past bij de smaak van je dochter, kleindochter of nichtje.

Zeemeerminstaart cadeau doen?

Bekijk onze staarten

Iedere zeemeerminstaart voor kinderen is in verschillende maten verkrijgbaar

Of je dochter, kleindochter of nichtje nu 6 of 13 jaar oud is, ze zijn nooit te jong of oud om zeemeermin te zijn. Het enige verschil is de lengte van het kind. Kinderen groeien snel en daar is gelukkig over nagedacht in het design van de zeemeerminstaart voor kinderen. Als je een zeemeerminpak voor een kind gaat kopen, dan lees je uitgebreid terug voor welke maten deze geschikt is. Ga je een zeemeerminpak voor een kind kopen? Dan ontvang je een bijpassende bikini en monovin. Deze zeemeerminstaart met monovin is te gebruiken voor schoenmaten die variëren van maat 26 tot en met 40.

Hoe maak je de zeemeerminstaart voor kinderen schoon?

Heb je eenmaal een zeemeerminstaart voor kinderen gekocht? Reken er dan maar op dat deze vaak gebruikt wordt. Om de zeemeerminstaart zo lang mogelijk mee te laten gaan, is het belangrijk om deze goed schoon te maken na gebruik. Vooral na het zwemmen in zout- of chloorwater. Spoel de staart af met koud kraanwater en hang deze vervolgens op aan de waslijn. Maak geen gebruik van de wasmachine of droger. Daarmee beschadigt de zeemeerminstaart voor kinderen sneller.

Kies uit ons ruime aanbod om een passend zeemeerminpak te kopen

Neem gerust een kijkje in ons uitgebreide assortiment. Heb je iets leuks gevonden? Dan is het tijd om dat ene perfecte zeemeerminpak voor je kind te kopen, bijvoorbeeld als cadeau voor het afzwemmen. Zie ze straks breed glimlachen van geluk na ontvangst van dit unieke cadeau. Heb je toch nog vragen over een bepaald product? Vul het contactformulier in, stuur een mail naar mermaids-place@hotmail.com of WhatsApp naar 06 22 46 87 52

 

 

 

© 2018 - 2024 Mermaids Place | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel