• Zeemeerminstaarten in diverse kleuren
  • Zeemeerminstaart gemaakt van Lycra
  • Geschikt voor schoenmaat 26 t/m 40

 

Een zeemeerminstaart is het ideale cadeau voor kinderen. Zoek je nog iets unieks voor je dochter, kleindochter of nichtje? Geef ze dan een zeemeerminstaart. Als kind zijn ze waarschijnlijk aan de buis gekluisterd bij de mooiste Disneyfilms. Altijd willen jonge meisjes een prinsesje worden, zoals Ariël uit De Kleine Zeemeermin. Die mogelijkheid kan jij ze nu bieden. Bij Mermaids Place beschikken we over veel verschillende soorten, variërend in allerlei kleuren en patronen. Zo is er altijd een zeemeerminstaart voor kinderen die past bij de smaak van je dochter, kleindochter of nichtje.  

Zeemeerminstaart cadeau doen?

Bekijk onze staarten

In verschillende maten verkrijgbaar

Of je dochter, kleindochter of nichtje nu 6 of 13 jaar oud is, ze zijn nooit te jong of oud om zeemeermin te zijn. Het enige verschil is de lengte van het kind. Kinderen groeien snel en daar is gelukkig over nagedacht in het design van de zeemeerminstaart voor kinderen. Per zeemeerminstaart lees je uitgebreid terug voor welke maten deze geschikt is. Daarnaast ontvang je bij iedere zeemeerminstaart een bijpassende bikini en monovin. Deze monovin is universeel te gebruiken voor schoenmaten die variëren van maat 26 tot en met 36.

Zeemeerminstaart voor kinderen schoonmaken

Eenmaal een zeemeerminstaart voor kinderen gekocht? Reken er dan maar op dat deze vaak gebruikt wordt. Om de zeemeerminstaart zo lang mogelijk mee te laten gaan, is het belangrijk om deze goed schoon te maken na gebruik. Vooral na het zwemmen in zout- of chloorwater. Spoel de staart af met koud kraanwater en hang vervolgens op aan de waslijn. Maak geen gebruik van de wasmachine of droger. Daarmee beschadigt de zeemeerminstaart voor kinderen sneller.

Zeemeermin pak voor je kind kopen

Neem gerust een kijkje in ons uitgebreide assortiment. Iets leuks gevonden? Dan is het tijd om dat ene perfecte zeemeermin pak voor je kind te kopen. Zie ze straks breed glimlachen van geluk na ontvangst van dit unieke cadeau. Heb je toch nog vragen over een bepaald product? Vul het contactformulier in of stuur een mail naar mermaidsplace@hotmail.com of WhatsApp naar 06 22 46 87 52.

 

Anderen bekeken ook:

Zeemeerminstaart volwassenen | Zeemeerminstaart roze | Mooie zeemeerminstaarten

 

 

© 2018 - 2022 Mermaids Place | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel